2017

Red Bull Dolomintenmann - a legrégebben futó Red Bull-esemény 30. évfordulója

2017-ben a valaha volt első, „Red Bull” névvel ellátott esemény, amely egy valódi klasszikus a Red Bull sport- és eseménymarketingje történetében, a 30. születésnapját ünnepelte. A világ legkeményebb csapateseményeként számon tartott rendezvényen a világ legjobb hegyi futói, paragliderei, hegyi kerékpárosai és kajakozói versenyeztek, hogy megtalálják a 3 évtized legerősebb csapatát, és tovább küzdenek azért, hogy megtalálják a legerősebbet a jövőben is!

A világ legkeményebb váltóeseménye

Red Bull Mind Gamers Világdöntő

A „Red Bull Mind Gamers” világszintű problémamegoldó platformjának bemutatását követően állították fel a színpadot az első Red Bull Mind Gamers Világbajnokság számára 2017 márciusában Budapesten. 24 ország csapata érkezett a meghívásra, hogy megtalálják a világ legjobb problémamegoldóit, és először koronázzák meg a szabadulószobák világbajnokait!

Tedd próbára magad a Red Bull Mind Gamersszel

A Red Bull női atlétája, Daniela Ryf triplázik a Vasember Világbajnokságon Hawaiin, Konában!

Daniela Ryf háromszor nyert egymás után világbajnokságot, így beírta a nevét a vasemberbajnokság történetébe. 8:50:47-es idővel zárva Chrissie Wellington (2009) után ő tudott újra háromszoros Vasember Világbajnok lenni Kailua-Konában, és ő a negyedik nő a verseny történetében, aki képes volt erre. Továbbá nőnek korábban sosem sikerült háromszor megvédenie a címét ilyen idősen (30). Hawaiin aratott győzelmével hosszú karrierjében megszerezte a 8. világbajnoki címet.

Marcel Hirscher megkoronázta karrierjét, és hatszor nyert világkupát egymás után.

Marcel Hirscher megkoronázta karrierjét, és hatszor nyert sívilágkupa címet egymás után! A 27 éves osztrák szupersztár két teljes héttel a szezon vége előtt védte meg címét Szlovéniában, Kranjska Gorában.

Soha korábban: Vince Reffet és Fred Fugen francia siklóruhások BÁZISUGRÁST hajtottak végre egy repülőbe!

A Soul Flyerek (Vincent Reffet és Frederic Fugen) történelmet írtak: úgy szálltak be egy repülő Pilatusba, hogy együtt bázisugrást hajtottak végre a Jungfrau-csúcsról.

Nézd meg itt!

A Red Bull sportolója, Daniel Bodin a világon először hajt végre dupla hátraszaltót egy motoros hószánkóval!

Daniel Bodin történelmet írt azzal, hogy a világon először hajtott végre dupla hátraszaltót egy motoros hószánkóval. A dupla hátraszaltóról szövögetett álom már régóta ott volt Daniels fejében, és a hónapokig tartó előkészületek és a rengeteg kemény munka kifizetődtek.

Nézd meg itt!

Kelly Sildaru - a valaha volt legfiatalabb sportoló, aki két aranyat nyert az X Games játékokon!

Csupán egy évvel azután, hogy Kelly Sildaru legfiatalabb sportolóként X Games aranyérmet nyert, nem egyszerűen csak megvédte címét 2017-ben, de meg is koronázta magát mint a legfiatalabb sportoló, aki két Winter X Games aranyérmet is nyert.

Megcsinálták! A Fiatal Bikák az Európa-bajnokok!!!

Az U19 korosztályban szereplő FC Salzburg folytatta szenzációs európai nyerőszériáját azzal, hogy a döntőben legyőzte a Benficát 2-1-re (félidő: 0-1), és ezzel megszerezte az UEFA Ifjúsági Liga kupáját - amelyet igazán megérdemelt a csapat! A Fiatal Bikák történelmi mérföldkövet értek el az osztrák futballban, tovább menetelve azon a lenyügőző úton, amelyen az elmúlt hónapokban szenzációt szenzációra halmozva legyőztek számos nagynevű európai klubot, és megnyerték az UEFA Ifjúsági Ligát.

A Red Bull és a Capcom a Street Fighter 30. évfordulóját ünnepli

Hadoken most már dobozként is elérhető! A Street Fighter legikonikusabb karakterei közül 7 doboz formájában is megjelent 8 különböző piacon, és ez kiváló begyűjtési lehetőséget biztosít a Harcos játékok közösségének.

Red Bull Kumite: A japán legenda, „Nemo” szabadjára engedte minden erejét.

A leginkább rajongott és a legnehezebben megnyerhető Streetfighter tornaként a Red Bull Kumite minden rekordot megdöntött, és helyet biztosított a japán profi játékos, Nemo számára, hogy bemutassa tehetségét!

Can you resist the pressure of the cage?

Marc Marquez azzal indította a 2017-es évet, hogy az első ember lett, aki a híres osztrák Hahnenkamm sípályán egy MotoGP motorral hajtott fel.

Marc Marquez, aki 2017-es szezont hatszoros MotoGP bajnokként zárta, a F1-sztár Max Verstappen egy évvel ezelőtti kaszkadőrmutatványát követve az évet Ausztriában kezdte, és ő lett az első ember, aki a híres Hahnenkamm sípályán egy MotoGP-motorkerékpárral ment fel.

Marc Marquez a híres Hahnenkamm-hegy havas csúcsa felé tart a versenymotorján — éppen a Streif, a világ legnehezebb sípályája felett.

A Red Bull KTM gyári csapata a MotoGP-be megy

A motocross és a juniur motopályákon bemutatott több éves dominanciája után a Red Bull KTM csapata a motorversenyzés csúcsára, MotoGP-be ugrott. Ez a következő lépés Ausztria legsikeresebb motorversenyző csapata számára. A „Készen a versenyre - a KTM a MotoGP-be megy” című dokumentumfilm elmeséli azt a hősies utazást, amivel eljutottak az utcai versenyzés első osztályába. A Red Bull TV több hónapon át, az első tesztpados kísérletektől az első versenyre való kigurulásig kísérte el a csapatot, így a MotoGP kulisszái mögé soha nem látott módon nézhetünk be.

Nézd meg a „Készen a versenyre - a KTM a MotoGP-be megy” videót a RedBullTV-n

Sebastién Ogier az ötödik világbajnoki címét szerezte a Wales Rally GB-n

A Dayinsure Wales Rally GB-n elért harmadik hely garantálta az egymás utáni ötödik FIA Rally-világbajnoki címet Sébastien Ogier számára, így a 33 éves francia a második helyen áll az örökranglistán a kilencszeres bajnok Sébastien Loeb mögött.

A Red Bull Desert Wings csapat 4 kategóriából 3-at megnyert a Dakar Rallyn

Sam Sunderland történelmet írt a motorkerékpárok kategóriájában, mivel ő lett az első brit, aki valaha nyert a Dakar Rallyn. Stephane Peterhansel megszerezte a hihetetlennek számító 13. Dakar Rally-koronáját (a hetediket négy keréken), miután csodálatosan, az egész versenyt átívelően csatázott Peugeot Total-os csapattársával, Sébastien Loebbel. Eduard Nikolajev egy szakaszgyőzelemmel szerezte vissza a kamionok címét a KAMAZ számára, amely összesítettben is győzelmet jelentett az orosznak. A Red Bull sportolója, a chilei Iganicio Casale a 2. helyen végzett a quadok kategóriájában.

Kövesd a Dakart

Red Bull Amaphiko Akadémia 3 kontinensen

A Red Bull Amaphiko Akadémia adja meg az alapokat a közösségi vállalkozóknak – olyan embereknek, akik tehetségüket, kreativitásukat energiaként felhasználva közösségi problémákat oldanak meg. 2017-ben az Amaphiko Akadérmia Dél-Afrikából Brazíliába, illetve most először az egyesült államokbéli Baltimore-ba utazott.

Kövesd az utazást a www.redbullamaphiko.com weboldalon

A Red Bull Amaphiko közösségi vállalkozója új magasságokba jutott

Wandisile-nek egy őrült ötlete támadta arra, hogyan lehetne a gengszterjelenséget egy múzeumban bemutatni. Egy dél-afrikai városban felnőve napi szinten tapasztalta a gengszterek okozta problémákat. 2015-ben részt vett a Red Bull Amaphiko Akadémián, Fokvárosban, Langában. Sok inspirációt szerzett, és megkapta azokat az eszközöket, amelyekkel megvalósíthatta ötletét. Bekerült egy kretív emberekkel teli álomcsapatba, és megszületetett a 18 Gangster múzeum. Mostanáig több mint 3500 veszélyeztetett fiatal látogatta meg a múzeumot, amely kétszer is átgondoltatta velük, hogy milyen életet válasszanak. Wandisile kidolgozott egy üzleti modellt is a múzeum működtetésére: minden turista, aki végignézi a múzeumot, egy gyerek jegyét is kifizeti, aki így átélheti a kiállítást. '„Az Amaphiko fejlesztési program 18 hónapja alatt vállalkozóként jelentős fejlődést értem el.”

Tudj meg többet a 18 Gangster Múzeumról itt

Just Like You Virginia Tomarchio és Bboy Lil G előadásában

Nézd meg, mi történik, amikor a bréktánc és a klasszikus tánc találkozik. A világhírű bréktáncos Lil G mellett egy klasszikus táncos, Virginia Tomarchio. A szokatlan találkozóra a firenzei Stazione Leopoldában került sor, a koreográfiát Cristiano „Kris” Buzzi készítette.

Nézd meg, mi történik, amikor a brék- és a klasszikus tánc találkozik.

Red Bull BC One All Stars francia turné és egy titkos csata

10 bréktáncos, 9 város, 6000 km: A Red Bull BC One All Stars csapata, amely összehozza a legjobb táncosokat a világ minden tájáról, és minden formában képviseli a bréktáncot, bejárta a francia régiókat. A francia turné alatt a BC One All Stars csapatot kihívta egy helyi lyoni bréktáncos csapat, és a fiúknak válaszolniuk kellett. A teljes csapat megjelent a tánchoz, és a lyoni bréktáncosok új generációja igencsak meglepte őket.

Nézd meg, ahogy a legjobb csapatok visszatérnek a bréktánc gyökereihez

Red Bull BC One világdöntő, Amszterdam

Red Bull BC One világdöntő, Amszterdam Amszterdamban a Westergasfabriekben a 14. Red Bull BC One világdöntőre. A zsűri veterán bréktáncosokból állt: Crazy Legs, Hong 10, Niek, Intact és AT ítélkezett az idei év döntősei felett, akik között – első alkalommal – egy hölgy is szerepelt. A holland Menno, a Red Bull BC One All Stars csapatának képviseletében nyert, így 2014 után újra megszerezhette a címet.

A 14. Red Bull BC One világdöntő Amszterdamban volt, 2017. november 4-én. Nézd meg újra az eseményt a Red Bull TV-n.

3Style világturné 2017

A Red Bull 3Style Nemzeti Döntők világturnéja szeptember és november között zajlott Európában, Ázsiában, Óceániában és Amerikában. A nemzeti döntők eseményeit több mint 20 országban rendezték meg, ahol 6 DJ-t választottak ki a májusi videójelentkezésekből a zsűri tagjai. Red Bull 3Style nyolcadik éve világversenyként a legnagyobb rendezvényt ígérte. A Red Bull 3Style világturné összehozta a DJ-ket a világ minden tájáról, akik annak reményében küzdöttek, hogy világbajnokként koronázzák meg őket a világdöntőben, Lengyelországban, Krakkóban. Ebben az évben 2,5 millió megtekintésünk volt (+257%-os növekedés 2016-hoz képest) és 70 000 művelet (like, hozzászólás és megosztás) történt a nemzeti döntők élő közvetítéseinél.

Red Bull 3Style World Tour 2017

Red Bull zenei fesztiváli pillanat - Ryoji Ikeda - A [100 autóra]

A híres művész, Ryoji Ikeda egy teljesen új kompozíciót mutatott be, melyben 100 autótulajdonossal együttműködve összeállították a világ legnagyobb szintetikus zenekarát. Az „A [100 autóra]” című darab folytatta Ikeda hosszú sorozatát, melyben az A hang frekvenciáit vizsgálja. Koncepciójában és bemutatásában a darab egy merész, új irány volt Ikeda mint művész számára, és munkáját szélesebb közönség - beleértve az autók szerelmeseit - számára tárta fel a Red Bull Zenei Akadémiai Fesztivál részeként, Los Angelesben.

Ryoji Ikeda - A [100 autóra]

Red Bull zenei fesztiváli pillanat - Solange: An Ode To

2017-ben, New Yorkban a Solomon R. Guggenheim múzeum ikonikus rotundájában a Red Bull Zenei Akadémiai Fesztivál részeként az An Ode To című rendezvény Solange Knowles A Seat at the Table című albumán szereplő dalainak ismerős és újragondolt változatait mutatta be. Komplex előadás és elmélkedés az albumán szereplő témákon, amely tartalmaz mozgást, installációt és kísérleti módon rekonstruált zenei újragondolásokat.

Solange: An Ode To

A legjobb művészek. A legnagyobb fesztiválok. Mindig zene a Red Bull TV-n.

A zenerajongók a világ minden táján átélhetik nyolc, világszinten is páratlan fesztivál „belső élményét”, a kiváló minőségű adás segítségével élvezhetik az élőzenét, miközben a legmenőbb előadásokat és a legjobb zenei fellépéseket nézik, melyek mindenhol, minden eszközön elérhetők a www.redbull.tv/Festivals címen, és most a Red Bull Media Network Channel 1 sugárzásban is.

Élő zenei fesztiválok a Red Bull TV-n

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2001

2000

1999

1998

1997

1995

1994

1992

1989

1988

1987

Fedezd fel a dobozon túli világot