2014

Újévi fogadalmak

Az Újévi fogadalmak kampány ezrek számára tette lehetővé, hogy saját, személyre szabott fogadalmaikat megosszák a világgal, és így szárnyalva vágjanak neki a 2015-ös évnek.

Nézd meg milyen fogadalmakat tettek az emberek

Marc Marquez, MotoGP világbajnok

2014-ben Marc elhódította második világbajnoki címét, és rekordnak számító 13 futamgyőzelemmel zárta az idényt Valenciában.

Ugrás Marc Marquez profiljára

Jessica Fox négy világbajnoki címet nyert egyetlen éven belül!

Az ausztrál Jessica Fox fölényes győzelmet aratott az U23-as világbajnokságon C1-ben Penrithben, amely történelmi duplázást jelentett a 19 éves sportolónak. Fox az első nő, aki az U23-as korosztályban mind a K1-et, mind pedig a C1-et meg tudta nyerni, és ez talán ellensúlyozza a tavalyi csalódást, amikor a C1-et megnyerte, de a K1 döntőbe már nem jutott be. Jessica sikertörténete a Deep Creek-ben rendezett VB-n folytatódott. Jessica történelmi VB duplázást hajtott végre, amikor a K1 kenu szlalom számot is megnyerte. A győzelem azt jelentette, hogy ő lett az első női evező, akinek sikerült a K1/C1 duplázás a világbajnokságon, és mindez csupán 24 órával azt követően, hogy megvédte címét C1-ben. „Egészen elképesztő, hogy győzni tudtam. Tudtam, hogy ha a reggeli sebességemet meg tudom őrizni, és persze pár hibámat javítani, akkor megszoríthatom az élbolyt, és talán odaérhetek egy dobogós helyre, de hogy mindkét számot megnyerjem... Ennél jobban nem is sikerülhetett volna," mondta Fox.

Toni Cairoli nyolcszoros motokrossz világbajnok lett

A Red Bull KTM gyári csapatának pilótája, Tony Cairoli nyolcadik világbajnoki címét nyerte a Goias államban rendezett brazil nagydíjon. A Red Bull segítségével készült dokumentumfilm, a „TC22 Toni Cairoli - A film" soha nem látott közelségből mutatja be a nyolcszoros motokrossz bajnokot, a pályafutását a szicíliai kezdetektől egészen a sportág csúcsáig, és felfedi a megannyi áldozatot és hatalmas elkötelezettséget, amelyek segítségével idáig jutott.

Ugrás Toni Cairoli profiljára

A fuschli központ megnyitása

2014-ben 14 bronz bikaszoborral egészült ki a Red Bull főhadiszállása Fuschl Am See-ben, amely egyben azt is jelezte, hogy befejeződött az új központ építése.

A Forma 1 visszatért Ausztriába

2014-ben, egy több mint egy évtizedes pihenőt követően az F1 visszatért Ausztriába, a stájerországi hegyekhez és a Red Bull Ringhez.

Tekintsd meg a versenypályát

Daniel Ricciardo megszerezte első Forma 1-es futamgyőzelmét

Az Infiniti Red Bull Racingnél töltött első idényében Daniel Montréalban megszerezte élete első futamgyőzelmét is, és összesítésben a harmadik helyen zárt 2014-ben a pilóták versenyében.

Ugrás Daniel Ricciardo profiljára

Red Bull Tag Am See a Cro-val

Három Cro koncert, három ország, egy tökéletes nap a tóparton.

Nézd meg a legjobb pillanatokat

Wings for Life nemzetközi futóverseny

Az első Wings for Life futóverseny egy globális mozgalmat indított el, amelynek célja a Wings for Life alapítvány támogatása és a gerincvelő sérülések gyógyításának előmozdítása. Ez az egyetlen globális sportesemény, amely az összes kontinensen egy időben, pontosan ugyanakkor zajlik. 2014-ben ez 32 ország 34 helyszínén zajlott. Ez a világ egyetlen versenye, ahol a célvonal kapja el a versenyzőket. A futók a világ minden táján egymással küzdenek meg ugyanabban az időben. A globális győztes az, akit legutoljára ér utol az üldözőautó, miközben a mezőny azokért fut, akik nem tudnak. A nevezési díjak teljes összegét, valamint a teljes bevételt a Wings for Life Gerincvelő-Kutatási Alapítvány kapta.

Nehogy lemaradj!

Pharrell Google+ Hangout

A többszörösen díjnyertes Pharrell Williams egy kétórás Google+ Hangouttal lepte meg rajongóit a Los Angeles-i Red Bull Studios-ból, hogy népszerűsítse vadonatúj (második) szólólemezét, a G I R L-t.

Itt megnézheted az egész Google+ Hangout-ot.

Red Bull Amaphiko

Az első Red Bull Amaphiko Academy helyszíne a dél-afrikai Soweto volt 2014 áprilisában. A 10 napos rendezvény során helyi és nemzetközi közreműködők mentorálták és inspirálták a résztvevő fiatal társadalmi vállalkozókat, akik kreativitásuk és energiájuk segítségével szeretnének pozitív változásokat előidézni közösségeikben.

Ugrás a Red Bull Amaphiko oldalra

Az összes év áttekintése