2012

Red Bull Stratos:

Sikeres küldetés a világűr határára

Felix Baumgartnernek (AUT) szakemberekből álló csapata segítségével sikerült hangsebességgel repülnie, miután kiugrott a világ egyig legnagyobb hőlégballonjából 39 000 méter magasból. Ez a küldetése fontos tudományos adatokkal járult hozzá az űrutazások biztonságosabbá tételéhez, és az űrruhák új generációjának kifejlesztéséhez. Az egész világ nézte (vagyis nyolcmillióan követték élőben a youtube-on).

Látogasd meg a Red Bull Stratost

RED BULL MUSIC ACADEMY RADIO

Mixek, interjúk és élő felvételek

Az RBMA rádió a legfrissebb támogatott zenei felvételek egyik legnagyobb internetes forrása. 2012. augusztusi újraindításakor az RBMA rádió egyedülálló, nem lineáris rádió platformot vezetett be.

Látogass el a Red Bull Music Academy Radiohoz

Red Bull Music Academy- Culture Clash

RED BULL RALLY DAKAR

1., 2. és 3. helyen a Red Bull a Dakaron motor kategóriában.

Cyril Despres (motoros) negyedik győzelmét szerezte meg a 2012-es Dakar-ralin, ahol a szintén Red Bullos Marc Coma második, Helder Rodrigues pedig harmadik lett.

A RED BULL KÉT MX BAJNOKKAL BÜSZKÉLKEDHET

Tony Cairoli megnyerte az MX1 Világbajnokságot (negyedik MX1 bajnoki címe) és Jeffrey Herlings bebiztosította első MX2 világbajnoki címét.

VITORLÁZZ

Az Awolnation “Sail” című dala platina lett

Sebastian Vettel és a Red Bull Racing harmadik alkalommal szerzett kettős világbajnoki címet az F1-ben (2010-ben, 2011-ben és 2012-ben)

LINDSEY VONN TOVÁBB DÖNTÖGETI A REKORDOKAT

A Világkupa schladmingi döntőjében szerzett 1980 pontjával Lindsey túlszárnyalta Janica Kostelic egy szezonon belüli eredményét, ezzel új női rekordot állított be.

Látogasd meg Lindsey Vonn-t

DAVID LAMA AZ ELSŐ EMBER, AKI ELÉRTE A 3128 MÉTER MAGAS CERRO TORRE CSÚCSOT SZABAD STÍLUSÚ MÁSZÁSSAL

MONEYBROTHER

A svéd dalszerző-énekes moneybrother megjelentette új albumát „start a fire” címmel, melyet négy különböző Red Bull stúdióban vettek fel a világ több pontján (Los Angelesben, Auckland-ben, Fokvárosban és Londonban), illetve Rio de Janeiroban, Chicagóban és Kingstonban, bezony.

X-GAMES L.A.

Sébastien Loeb a világ első pilótája, aki sorozatban kilencszer nyert világbajnokságot, és emellett megszerezte a rallycross kategória aranyérmét is a Los Angelesben rendezett X-Games játékokon.

Nézd meg Sébastien Loeb adatlapját

Az összes év áttekintése