2011

RED BULL MUSIC ACADEMY

A már 12. évét taposó Red Bull Music Academy 2012-ben a Matadero Madridban vert fel állandó állandó szállást. 93 ország 4 000 pályázója jelentkezett és közülük végül 60 főnek adatott meg a lehetőség, hogy két hetet az új RBMA főhadiszálláson töltsön.

Red Bull Racing

A Red Bull Racing a világ legmagasabban fekvő autóútján 5 602 méter magasan a tengerszint felett

CASEY STONER NYERTE A MOTOGP VILÁGBAJNOKSÁGOT (2. VILÁGBAJNOKI CÍME)

Micsoda Stoner!

A 2011-esi MotoGP világbajnoki szezon egyértelműen Casey Stonerről szólt, miután 10 nagydíjon is diadalmaskodni tudott, és a 17 versenyen mindössze egyetlen egyszer nem állt a dobogóra. 12-szer rajtolhatott a pole-ról és hétszer is az ő nevéhez fűződött a leggyorsabb kör. A 2011-esi MotoGP világbajnoki szezon egyértelműen Casey Stonerről szólt, miután 10 nagydíjon is diadalmaskodni tudott, és a 17 versenyen mindössze egyetlen egyszer nem állt a dobogóra. 12-szer rajtolhatott a pole-ról és hétszer is az ő nevéhez fűződött a leggyorsabb kör. A 2011-esi MotoGP világbajnoki szezon egyértelműen Casey Stonerről szólt, miután 10 nagydíjon is diadalmaskodni tudott, és a 17 versenyen mindössze egyetlen egyszer nem állt a dobogóra. 12-szer rajtolhatott a pole-ról és hétszer is az ő nevéhez fűződött a leggyorsabb kör. A 2011-esi MotoGP világbajnoki szezon egyértelműen Casey Stonerről szólt, miután 10 nagydíjon is diadalmaskodni tudott, és a 17 versenyen mindössze egyetlen egyszer nem állt a dobogóra. 12-szer rajtolhatott a pole-ról és hétszer is az ő nevéhez fűződött a leggyorsabb kör. A 2011-esi MotoGP világbajnoki szezon egyértelműen Casey Stonerről szólt, miután 10 nagydíjon is diadalmaskodni tudott, és a 17 versenyen mindössze egyetlen egyszer nem állt a dobogóra. 12-szer rajtolhatott a pole-ról és hétszer is az ő nevéhez fűződött a leggyorsabb kör. A 2011-esi MotoGP világbajnoki szezon egyértelműen Casey Stonerről szólt, miután 10 nagydíjon is diadalmaskodni tudott, és a 17 versenyen mindössze egyetlen egyszer nem állt a dobogóra. 12-szer rajtolhatott a pole-ról és hétszer is az ő nevéhez fűződött a leggyorsabb kör. A 2011-esi MotoGP világbajnoki szezon egyértelműen Casey Stonerről szólt, miután 10 nagydíjon is diadalmaskodni tudott, és a 17 versenyen mindössze egyetlen egyszer nem állt a dobogóra. 12-szer rajtolhatott a pole-ról és hétszer is az ő nevéhez fűződött a leggyorsabb kör.

A 41. VILÁGBAJNOKI CÍM

BJÖRN DUNKERBECK

A napsütés, hullámok és szél tökéletes kombinációja közepette a PWA bajnokság Alacatiban, Törökországban rendezett futama ideális körülményeket biztosított ahhoz, hogy a sportág egyik ikonja visszatérjen a csúcsra. 2011. augusztus 9.A napsütés, hullámok és szél tökéletes kombinációja közepette a PWA bajnokság Alacatiban, Törökországban rendezett futama ideális körülményeket biztosított ahhoz, hogy a sportág egyik ikonja visszatérjen a csúcsra. 2011. augusztus 9.A napsütés, hullámok és szél tökéletes kombinációja közepette a PWA bajnokság Alacatiban, Törökországban rendezett futama ideális körülményeket biztosított ahhoz, hogy a sportág egyik ikonja visszatérjen a csúcsra. 2011. augusztus 9.A napsütés, hullámok és szél tökéletes kombinációja közepette a PWA bajnokság Alacatiban, Törökországban rendezett futama ideális körülményeket biztosított ahhoz, hogy a sportág egyik ikonja visszatérjen a csúcsra. 2011. augusztus 9.A napsütés, hullámok és szél tökéletes kombinációja közepette a PWA bajnokság Alacatiban, Törökországban rendezett futama ideális körülményeket biztosított ahhoz, hogy a sportág egyik ikonja visszatérjen a csúcsra. 2011. augusztus 9.A napsütés, hullámok és szél tökéletes kombinációja közepette a PWA bajnokság Alacatiban, Törökországban rendezett futama ideális körülményeket biztosított ahhoz, hogy a sportág egyik ikonja visszatérjen a csúcsra. 2011. augusztus 9.

Látogass el Dunkerbeck honlapjára

SÉBASTIEN LOEB A VILÁG ELSŐ PILÓTÁJA, AKI SOROZATBAN NYOLCSZOR NYERT VILÁGBAJNOKSÁGOT

RED BULL FLYING BACH EURÓPAI TURNÉ

A komolyzenét a breakdance-szal ötvöző Red Bull Flying Bach tökéletesen keveri a különböző kultúrákat. 2011-ben a Red Bull Flying Bach meghódította Európát és több, mint 50 teltházas előadást adtak 5 országban (Németország, Törökország, Dánia, Ausztria és Svájc).

A VILÁG LEGFIATALABB LPGA GYŐZTESE

A Navistar LPGA Classic-on aratott győzelmével Alexis Thompson a világ legfiatalabb LPGA győztese lett.

Hármas Red Bull diadal a Dakaron

100. ÉS ELSŐ RED BULL RÖPNAP

Az 1992-ben rendezett első rendezvény óta 42 országban rendeztek Red Bull Röpnapokat. 2011-ben a 100. Red Bull Röpnapra Dublinban, Írországban került sor és ebben az évben először a sorozat Trinidad & Tobagóba is eljutott.

TOM CRUISE VEZET

Tom Cruise a Red Bull Racing F1 autójának volánja mögött

CARISSA MOORE AZ ASP VILÁGBAJNOKA

A Red Bull BC One-ra vezető út

Red Bull BC One - a világ legrangosabb B-Boy eseménye és egyben hivatalos breakdance világbajnoksága a 2010-ben rendezett egyetlen rendezvényről 2011-re már 38 rendezvénnyé nőtte ki magát. A 2011-es nagydöntőre a világhírű Moszkvai Cirkuszban került sor.

SEBASTIAN VETTEL ÉS A RED BULL RACING NYERTÉK A PILÓTÁK, ILLETVE A KONSTRUKTŐRÖK VILÁGBAJNOKSÁGÁT

Sebastian Vettel a Japán Nagydíjon aratott harmadik helyével bebiztosította világbajnoki címét a pilóták versenyében és ezzel minden idők legfiatalabb kétszeres F1 világbajnoka lett.

TONY CAIROLI VILÁGBAJNOK

Antonio Cairoli 2011-ben megszerezte harmadik MX1 világbajnoki címét is. 2005-ös és 2007-es MX2 győzelmét követően ezzel az újabb diadallal a sportág legnagyobb versenyzői közé lépett. Leküzdve a szezon elején összeszedett térdsérülését, Cairoli dominálta a pontvadászatot és a németországi Gaildorfban rendezett Európai Nagydíjon pályafutása 43. nagydíjgyőzelmével bebiztosította bajnoki címét.

Az összes év áttekintése