2010

SEBASTIAN VETTEL ÉS A RED BULL RACING

ELSŐ FORMA-1-ES PILÓTA ÉS KONSTRUKTŐRI VILÁGBAJNOKSÁG

A Red Bull Racing 2010-ben a Forma-1-ben megnyerte a konstruktőrök világbajnoki címét, miután a csapat nyolcadik győzelmét szerezte meg az Interlagos-on. 2010-ben Sebastian Vettel nyerte meg a pilóták világbajnokságát, miután a szezonzáró futamon – az évben immár tizedszer rajtolva az első startkockáról – végig uralta a versenyt.

A RED BULL X-FIGHTERS A VILÁGHÍRŰ KREML ELŐTT, A MOSZKVAI VÖRÖS TÉREN. A RED BULL X-FIGHTERS A VILÁGHÍRŰ KREML ELŐTT, A MOSZKVAI VÖRÖS TÉREN. A RED BULL X-FIGHTERS A VILÁGHÍRŰ KREML ELŐTT, A MOSZKVAI VÖRÖS TÉREN. A RED BULL X-FIGHTERS A VILÁGHÍRŰ KREML ELŐTT, A MOSZKVAI VÖRÖS TÉREN. A RED BULL X-FIGHTERS A VILÁGHÍRŰ KREML ELŐTT, A MOSZKVAI VÖRÖS TÉREN.

Red Bull Music Studio London

A londoni stúdióban a legújabb és a legkorszerűbb zenei felvételi és produkciós eszközök állnak a helyi és nemzetközi zenei tehetségek rendelkezésére, ezáltal támogatva a brit zene népszerűsítését. A Red Bull Studio minden pénteken élő adást sugároz az NME Radio csatornáján.

Látogass el a londoni Red Bull Music Studio-ba

NEW YORK, NEW YORK

A Red Bull Arena megnyitása New Yorkban

Történelmi este volt, és egy új korszak kezdete, amikor március 20-án, a Red Bull Arena megnyitóján a New York Red Bullok az első félidőben három gólt szereztek, amivel 3-1-es győzelmet arattak a legendás brazil csapat, a Santos FC felett.

Látogasd meg a New York-i Red Bullokat

Red Bull Air Race New Yorkban

SÉBASTIEN LOEB 7. RALI VILÁGBAJNOKI GYŐZELME ZSINÓRBAN.

2010-es Francia-rali

A francia Sébastien Loeb és navigátora, Daniel Elena 7. világbajnoki címüket nyerték meg zsinórban, miután a 2010-es Francia-ralin megszerezték pályafutásuk 60. győzelmét. Dani Sordo és Diego Vallejo második helyezésének köszönhetően a Citroën Total World ralicsapata bebiztosította hatodik konstruktőri világbajnoki címét.

Látogass el a Red Bull Rally oldalára

A RED BULL KTM GYÁRI CSAPAT MEGNYERI AZ MX1-ES, AZ MX2-ES ÉS A NŐI MOTOKROSS VILÁGBAJNOKSÁGOT

A 2010-es a Red Bull KTM gyári csapat legsikeresebb szezonja. Az olasz Tony Cairoli megszerezte a győzelmet az MX1-es kategóriában, Marvin Musquin az MX2 világbajnoki címet nyerte meg, Steffi Laier pedig a női motocross világbajnokság győztese, ezzel a csapat verhetetlennek bizonyul a három legjelentősebb motocross kategóriában.

RED BULL BC ONE TOKIÓBAN

Az összes év áttekintése