2007

A RED BULL SOUNDCLASH VERSENYEN KÉT ZENÉSZ JÁTSZIK KÉT, EGYMÁSSAL SZEMBEN FELÁLLÍTOTT SZÍNPADON, EGY KÖZÖNSÉG ELŐTT.

A Red Bull Soundclash két, egymással összecsapó bandát egyesít egy műsorban, korlátaikat, a stílushatárokat és a zenei konvenciókat átlépve. A Red Bull Soundclash két banda egymást hergelő csatája, egy sztereóban játszott zenei párbaj, amitől ha a fejed nem is, de az agyad biztosan eldurran. Amikor mindkét banda a húrok közé csap, két különböző stílus és irányzat csap össze a nézők feje felett.

Látogass el a Red Bull Soundclash-re

OSZTRÁK BAJNOK AZ FC RED BULL SALZBURG

A Red Bull Salzburg megszerzi a bajnoki címet Salzburgnak. A 2006/2007-es szezon minden idők legjobb futball éve volt Salzburg számára. A bajnokok 75 pontot gyűjtöttek, ami rekordnak számít a salzburgi klubok mezőnyében.

OSZTRÁK BAJNOK AZ EC RED BULL SALZBURG

A nyolc csapatból álló mezőnyben produkált mesés évadot követően, ahol a 28 otthon játszott mérkőzésből mindössze egyszer szenvedtek vereséget, a Red Bullok a rájátszásban is első osztályú teljesítményt nyújtottak. A középdöntőben (a legjobb öt között), a Vienna Capitals felett aratott három egymást követő győzelem után, a Red Bullok mindössze egy mérkőzést vesztettek a döntőben a VSV ellen Villachban, így 4:1-es eredménnyel megszerezték az első salzburgi címet az osztrák jéghoki bajnokságban.

RED BULL RECORDS

A Red Bull Records egy jövőbe tekintő zenei vállalat, amely a marketing, a terjesztés és a művészekkel való együttműködés területén egyaránt progresszív hozzáállást képvisel. A Red Bull Records művészei befolyásolják, és előre viszik a populáris kultúrát. A lemezkiadó segítségével lehetőségünk nyílik arra, hogy a kiválasztott zenészeket és együtteseket a Red Bull családon belül egyedülálló módon támogassuk.

ÜDVÖZLÜNK A LOS ANGELES-I RED BULL STÚDIÓBAN

A legkorszerűbb, világszínvonalú stúdiót hoztuk létre, hogy egyedülálló felvételi élményt nyújthassunk a zenészeknek a legmodernebb eszközökkel, első osztályú és kényelmes környezetben.

Látogass el a Red Bull Stúdióba

RED BULL AIR RACE RIÓBAN

Az Air Race esemény rekord számú, egymilliós tömeget vonzott. Ez volt ez eddigi legnagyobb közönség a teljes Air Race sorozat történetében.

Az összes év áttekintése