2006

Első Red Bull Paper Wings világbajnoki döntő

MAGASABBRA, GYORSABBAN, TÁVOLABBRA

A Red Bull Paper Wings olyan egyedülálló esemény, ahol egy ív papír, rengeteg ötlet és némi karizom segítségével vonulhatunk be a sporttörténelembe. A 2005/2006-os szezonban a világ 50 országából több mint 10 000 versenyző világszerte 260 selejtezőben mérte össze erejét azzal a céllal, hogy bekerülhessen a döntőbe. A levegőben töltött leghosszabb repülési idő, a legnagyobb röptávolság és az aerobatika kategóriájában hirdettek győztest.

Látogass el a Red Bull Paper Wings-re

RED BULL TOURBUS

A Red Bull Tourbus egy kiszuperált Mercedes turistabusz, amely új motort kapott, azonban megőrizte eredeti stílusát néhány visszafogott márkajeggyel együtt. Az ötlet az volt, hogy építsenek egy lakóbusz felszereltségével és egy tetőszínpaddal rendelkező buszt. A Red Bull Németország vezette be ezt az újszerű eszközt a zenei színtérre, azzal, hogy éves turnéprogramot állított össze feltörekvő bandáknak illetve eseményeknek. Emellett zajlottak projektek már befutott zenekarokkal is, melyekben a Tourbus lemezbemutató partik és médiaesemények helyszínéül szolgált.

Látogasd meg a Red Bull Tourbus-t

Holdraszállás

A holdraszállás reklámfilm a zászlókitűzés történelmi pillanatának vicces feldolgozása, melyet nagy sikerrel vetítettek 24 országban, Oroszországtól az USA-ig.

RED BULL NASCAR

A Red Bull Racing Team - NASCAR megalapítása
Az összes év áttekintése