Sportolás közben hogyan és mikor fogyasszunk Red Bull Energiaitalt?

A Red Bull Energiaital sportolási tevékenység alatti felhasználása sportolótól és sportágtól függően változik. A Red Bull Energiaitalt sportolás előtt, alatt és után is lehet fogyasztani.

A Red Bull Energiaital funkcionális ital, de nem folyadékpótló üdítőitalnak készült. Testedzés közben vizet kell fogyasztani a Red Bull Energiaital mellett.

A világon számos sportoló nagyra értékeli a Red Bull Energiaitalt:

„A sportágamban nem használok semmilyen felszerelést. A test és a szellem együttműködésének tökéletesnek kell lennie. A Red Bull segít megteremteni ezt a kapcsolatot, hogy gyakorlás és versenyek alkalmával is magas szinten teljesíthessek.”
Orlando Duque (sziklaugrás/ COL)
„Mielőtt motorra szállok, Red Bullt iszom, hogy képes legyek a saját határaimat feszegetni.”
Dani Pedrosa (MotoGP, ESP)
„Minden verseny előtt 30 perccel, vagy bármikor amikor rám tör a fáradtság, Red Bullt iszom. A Red Bull megadja nekem a kellő lendületet.”
Lindsey Vonn (alpesi műlesikló, USA)
„A versenyek során a Red Bull Energiaitalomba általában egy kis vizet keverek a biciklis palackomban, hogy egy picit felhígítsam azt. Gyakran versenyzem nagy melegben, ezért nagyon fontos számomra, hogy hidratált legyek és lendületben maradjak.”
Courtney Atkinson (Triatlon/ AUS)
„A Red Bull Energiaital a világon a legjobb segítség. Általában a nehéz edzések után szoktam egy-egy hideg Red Bull Energiaitalt fogyasztani, hogy feltöltsem az energiakészleteimet. A versenyek során rendszeresen megiszom egy dobozzal pár perccel az esemény kezdete előtt, hogy megadjam magamnak a kellő lendületet.”
Elias Ambühl (Freeski, SUI)