2015

Red Bull Amaphiko

A Sowetóban (Dél-Afrika) 2014-ben rendezett első Red Bull Amaphiko Akadémia sikerét követően a program újabb akadémiákkal bővült Sao Paolóban (Brazília) és Fokvárosban (Dél-Afrika). A két rendezvény keretében helyi és nemzetközi tanácsadók és mentorok segítették a résztvevő fiatal, társadalmi célú vállalkozókat, akik kreativitásukat és energiájukat arra kívánják fordítani, hogy pozitív változásokat indítsanak el környezetükben, egy 18 hónapos fejlesztési program részeként.

View Red Bull Ampahiko

NASSER AL ATTIYAH: DAKARGYŐZELEM ÉS TOVÁBBI 3 DÍJ 3 HÉT ALATT

Nasser Al Attiyah januárban megnyerte a Dakar-ralit, és bezsebelte a 2015-ös tereprali világkupa és MERC & WRC2 bajnoknak járó címeket 3 héten belül.

Carissa Moore – Háromszoros világbajnok

Carissa Moore megszerezte harmadik világbajnoki címét

A Red Bull Sound Select bemutatja a 30 Days in LA (30 nap LA-ben) programsorozatot

A második, harmincnapos Los Angeles-i eseménysorozaton híres nemzetközi fellépők és a Red Bull Sound Select által támogatott feltörekvő zenészek léptek fel.

Check out the website

The Wanton Bishops

A The Wanton Bishops zenekart alkotó libanoni blues-rockerek a Red Bull szervezésében Amerika legdélebbi részére utaztak, zenéjük gyökere és új albumukhoz inspiráció után kutatva.

Thre3style világbajnoki döntő

„Egész életemet a zenének áldoztam, és a mai este azt bizonyítja, hogy megérte”. Ezekkel a szavakkal mondott köszönetet a rajongók tömegének a CHILEI Dj Byte, miután megnyerte a 2015-ös Red Bull Thre3Style bajnokságot. Több mint hatezer látogató és hat koncert.

Látogass el az esemény honlapjára!

Kenny Belaey Slackline rekordja

Az első kerékpáros slackline mutatvány.

Sebastien Ogie háromszoros WRC bajnok

Sebastien Ogier megszerezte sorozatban harmadik rali-világbajnoki címét az Ausztrália Rali megnyerésével. A szezonból még három rali van hátra.

Red Bull Barnstorming

A világos elsőként Paul Bonhomme és Steve Jones angol pilóták repültek át alakzatban egy épületen.

Bonnaroo élőben a Red Bull TV-n

A nyitó négynapos, háromcsatornás közvetítés a fesztiválról több mint 30 órányi előadást tartalmazott, olyan világhírű fellépőkkel, mint Billy Joel vagy a Mumford & Sons.

További érdekességek a Red Bull TV-n

Második Wings for Life nemzetközi futóverseny

2015. május 3-án több millió néző és szurkoló előtt világszerte 102 800 futó vett részt a Wings for Life nemzetközi futóversenyen, ráirányítva a figyelmet a rendezvény és az azt szervező Wings for Life alapítvány fő és egyetlen küldetésére, a gerincvelő sérülés gyógyítására – amihez a rendezvényen sikerült 4,2 millió eurónyi adományt is gyűjteni.

Vegyél részt te is a Wings for Life nemzetközi futóversenyen!

Billy Morgan Quad Cork négyes szaltója

Billy Morgan az első snowboardos, akinek sikerült a Quad Cork négyes szaltó.

Az AWOLNATION „Run” című új albummal jelentkezett

2015. március 17-én megjelent az AWOLNATION második, „Run” című nagylemeze a Red Bull Records kiadónál. Az „I am” című dalt a nézők világszerte láthatták a World Of Red Bull TV kampány részeként.

Will Gadd – befagyott vízesésmászás

Will Gadd elsőként mászta meg a befagyott Niagara-vízesést.

Lindsey Vonn 63 győzelmével új rekordot állított fel a női alpesi sílesiklásban

Lindsey Vonn nyerte a 2015. január 19-én Cortina d’Ampezzoban (Olaszország) rendezett női alpesi sílesikló versenyt, és így 63. futamgyőzelmével közel négy évtizedes rekordot döntött meg. A vasárnapi lesikláson szerzett első helyével az osztrák Annemarie Moser-Pröll 1980-ban beállított rekordját sikerült elérnie.

Az összes év áttekintése