2013

Red Bull Music Clash Egyiptom 2013

Az Egyiptomban lezajlott jelentős társadalmi és politikai változásokat követően a Kairóban először megrendezett Red Bull Music Clash egyesíti a tömegeket.

Red Bull SoundClash Cairo

RED BULL MUSIC ACADEMY NEW YORK

A Red Bull Music Academy egy hónapon át tartó zenei fesztivállá változtatta New York-ot, ahol 34 éjszakán át több mint 35 klubban 230 művésszel ünnepelhetett a közönség.

Red Bull Music Academy

RED BULL REVOLUTIONS IN SOUND

A londoni Millenniumi Óriáskerék 32 kabinja fogadta az elmúlt évtizedben az egyesült királysági klubok világára ható legforradalmibb és legjelesebb művészeket. A több mint 1 millió nézőt vonzó, egyszerre 31 élő közvetítést magában foglaló esemény az Egyesült Királyság legnagyobb streaming eseménye volt.

Revolutions in Sound

AWOLNATION

A Red Bull Records által képviselt AWOLNATION "Sail” című dala négyszeres platina kislemez lett az USA-ban és egyedülálló módon 3 év alatt háromszor szerepelt a Billboard Top 100 élén.

RED BULL MUSIC ACADEMY BOOK - FOR THE RECORD

A Red Bull Music Academy 15 év tapasztalatait egy könyvben osztotta meg az érdeklődőkkel, amelyben korunk zenei kultúráját leginkább befolyásoló művészek beszélgetései olvashatók.

Red Bull Music Academy Book

Red Bull Thre3style - DJ világbajnokság

A 2013-as Red Bull Thre3style DJ világbajnokságnak Toronto adott otthont, ahol a világ 21 legjobb lemezlovasa mérkőzött meg egymással. Az egyhetes viadal minden estéje parázs összecsapásokat és nagy sztárokat hozott, valamint lelkes tömegeket vonzott, amiből végül a japán DJ Shintaro került ki győztesként, egyértelműen kiérdemelve a 2013-as Red Bull Thre3style világbajnoki címet.

Red Bull Thre3style

RED BULL BC ONE WORLD FINAL

A 10. jubileumi versenyen 6 kontinens több mint 53 országából 2000-nél is több b-boy küzdött meg egymással. A minden eddiginél izgalmasabb döntőben 8 korábbi világbajnok szállt ringbe a riválisokkal a b-boy történelem legnagyobb dicsőségének számító trófeáért. A helyiként induló és a 2006-os bajnok koreai Hong 10 második világbajnoki címét nyerte!

BC ONE

Red Bull Guesthouse Miami

A Miami Music Week és az Ultra Music Festival új ötleteként a Red Bull Guesthouse 4 napra és éjszakára a város legkeresettebb szállodájává vált, ahol olyan neves DJ-k léptek fel élő produkcióikkal, mint például A-Trak, Skrillex és Baauer.

RED BULL TOUR BUS INDIA

A Red Bull India beindította saját Red Bull Tourbus verzióját. Az ország különböző részeiből kiválasztott zenészek keresztül-kasul utazták a szubkontinenst, hogy a hétvégenként megrendezett NH7 Music Festival több mint 40 ezres közönségét a nyugati és a hagyományos zenék sajátos ötvözetével szórakoztassa.

RED BULL STATION - BRAZIL

Red Bull Station néven új, impozáns kulturális létesítmény nyílt São Paulóban. Az 1926-ban épült és átalakított régi transzformátorállomás zenei és művészeti projekteknek ad helyet.

Red Bull Station

The Wanton Bishops

A libanoni származású, tradicionális amerikai blues-rock zenét játszó és a világ zenei sajtója által ’2014 felfedezettjének’ kikiáltott The Wanton Bishops zenekart ezentúl a Red Bull Music Publishing képviseli. Megnézheted őket a dán Red Bull Studióban készített exkluzív felvételen.

Wanton Bishops

Skrillex

A többszörös Grammy-díjas Skrillex Boys Noize producerrel együttműködve készítette új EP-jét a New York-i Red Bull Stúdióban. Megnézheted a végeredményt (és azt, ahogy Skrillex gitározik!) a most megjelent videoklipben.

Skrillex

Richie Hawtin

A Red Bull Music Academy a dance stílus nagyjának számító Richie Hawtinnel állt össze Londonban, Barcelonában, Amszterdamban és Miamiban rendezett meglepetésbulik erejéig. A fellépések helyszíne titokban maradt, és a rajongók csak a kezdés előtt 2 órával értesülhettek róla Hawtin Facebook oldalán.

Richie Hawtin

Fabri Fibra Culture Can

Az olasz rapper és platinalemezével a slágerlisták élére kerülő Fabri Fibra a Red Bullal közösen új videójához kért ötleteket rajongóitól. Fibra saját maga választotta ki a győztest, aki részt vehetett a video forgatásán és találkozhatott a zenésszel.

Fabri Fibra Culture Can

Red Bull King of the Peak

Sébastien Loeb a 208 T16 Pikes Peak volánja mögött ülve fantasztikus, 8:13.878-as időeredményével megdöntötte a Pikes Peak International Hill Climb eddigi legjobb időeredményét. A francia pilóta 145 km/órás átlagsebességgel teljesítette a 20 kilométeres, 156 kanyarral tarkított hegyi futamot.

Sébastien Loeb profiljának megtekintése

Marc Marquez a legfiatalabb MotoGP világbajnok

20 évesen és 266 naposan Márquez lett az eddigi legfiatalabb MotoGP világbajnok fenomenális debütáló szezonjának végén, a feszültségekkel teli, mindent eldöntő valenciai futamon.

Marc Marquez profiljának megtekintése

Sebastian Vettel és az Infiniti Red Bull Racing négyszeres Forma 1-es világbajnok

Az Indiai Nagydíj megnyerésével Sebastian Vettel sorozatban negyedik egyéni világbajnoki címét szerezte. Vettel győzelme azt is jelentette, hogy a szezon vége előtt három futammal a Red Bull Racing sorozatban negyedszer nyerte meg a Konstruktőrök Bajnokságát.

Sebastian Vettel és az Infiniti Red Bull Racings profiljának megtekintése

Cyril Despres ötszörös Dakar győztes

A francia Cyril Despres ötödik Dakar győzelmét szerezte amikor több mint 8000 km-t vezetve teljesítette a világ leghíresebb ralijának számító Dakar 2013-as versenyét.

Cyril Despres profiljának megtekintése

RED BULL SOUND SELECT

A Red Bull Sound Select elindul az Egyesült Államokban - a digitális és az élő zenét ötvöző újítás a breakzenét hozza el a legszenvedélyesebb rajongók számára

Red Bull Sound Select

Az összes év áttekintése